divendres, 20 de novembre del 2009

Fem codonyat!

Si us animeu, podeu fer codonyat, un aliment ideal de tardor que serveix per a acompanyar un pilot de plats. Us n´expliquem la recepta:
Ingredients:
3Kg de codonys, 2 l d´aigua, 1 1/2 de sucre, canyella (opcional)
Procediment:
Es pelen els codonys, se´ls lleva el cor i les llavors, es tallen a trossos i es posen a coure a l´aigua. Quan el codony comença a estar tendre, es passa per un colador. El puré resultant es barreja amb el sucre i una mica d´aigua de la cocció, es remou, tot posant-hi la canyella (opcional) i es cou fins que quedi homogeni, moment en el que es deixarà reposar. Quan comenci a refredar-se es tirarà el codonyat en motlles, es taparan i es col.locaran a la nevera.
Mmmmm! Boníssim!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El teu missatge serà visible quan un administrador del bloc l'aprovi. Gràcies per la paciència.