divendres, 11 de juny del 2010

Entrega de premis blocs educatius d'Osona

Demà dissabte una representació de l'escola assistirà a l'entrega de premis del primer Concurs de blocs educatius d'Osona a l'edifici del Sucre de Vic. Com ja sabeu el nostre bloc és un dels cinc finalistes que van passar el primer tall de deliberacions del jurat i per tant optem a un dels dos premis: el primer valorat en 800 € en material i/o formació informàtica i el segon en 400 € del mateix concepte.
Des de la comissió d'informàtica estem molt satisfets perquè el fet de ser finalistes en una comarca amb blocs d'alt nivell ja és un èxit; hem de tenir en compte que les eines 2.0 com els blocs estan en constant evolució i cal estar al dia per oferir-vos les darreres novetats en tots els nivells perquè el bloc es converteixi en una finestra oberta d'informació escolar per a tota la comunitat educativa. La progressiva incorporació d'alumnes "periodistes 2.0" és una de les coses que dóna sentit al bloc i fa que aquest sigui un complement perfecte a la competència digital que oferim al centre.
Moltes gràcies pel suport

Apunt relacionat al bloc dels premis amb més informació

3 comentaris:

  1. Avui divendres us felicitem per ser finalistes, això ja es molt i esta molt i molt be, estarem el cas i a veure dilluns si us podem tornar a felicitar. La bona feina sempre acaba donant fruits, com aquests.

    ResponElimina
  2. Hola companys/es.

    La veritat és que us mereixieu el premi descaradament! És un bloc fantàstic! Es un referent per tots aquells que poc a poc n'anem aprenent.

    Moltes felicitats.
    Núria Martínez

    ResponElimina

El teu missatge serà visible quan un administrador del bloc l'aprovi. Gràcies per la paciència.