dijous, 23 de desembre del 2010

"Els Pastorets" tornen a Taradell

Com ja sabeu, el passat dia 21 de desembre, els alumnes de 6è acompanyats per una orquestra formada pels alumnes de 5è, van representar d'una manera formidable, l'obra de teatre "Els Pastorets". Us deixem de moment, a l'espera de nou material, un magnífic reportatge fotogràfic realitzat per la nostra companya, la Marta Ramírez.
Esperem que us agradi.

Equip de mestres de cicle superior.

4 comentaris:

  1. Vam passar una estona fantàstica!
    molt bé tots plegats!!

    ResponElimina
  2. hi ha video? Algunes families que no hi van asistir els encantaria veure-ho i d'altres ens encantaria tornar-ho a veure.

    ResponElimina
  3. Sara,
    el proper dia 29/12 hi ha 46 fotos noves pel bloc i en els dies propers penjarem també algun vídeo. El problema és que en principi no podem penjar l'obra sencera per la durada que té, tornant de vacances ho estudiarem, en tot cas durant les vacances no pareu de visitar el bloc ja que hi ha moltes coses programades!
    Gràcies

    Jordi Roca

    ResponElimina
  4. La meva enhorabona per tot l'equip de mestres que vau muntar els Pastorets. Jo els vaig veure acompanyada del meu fill de P5 i també li van encantar. A mi especialment em van venir molt bons records de quan anava a Les Pinediques: veure la Dolors Juvanteny damunt l'escenari va ser com fer un viatge en el temps i fer-me petita de nou... Quins moments i quant d'aprenentatge! Em vaig sentir orgullosa de l'escola i il·lusionada perquè els meus fills tenen l'oportunitat de viure una part crucial de la seva vida en aquest centre. Endavant amb els nous projectes! Per a mi, Pastorets cada any.

    ResponElimina

El teu missatge serà visible quan un administrador del bloc l'aprovi. Gràcies per la paciència.