Les substàncies poden experimentar canvis. L’objectiu d’una cuina és transformar tots els aliments en substàncies més saboroses o digeribles i per tant, sovint, els aliments experimenten canvis. La cuina és, en aquest cas, el nostre petit laboratori.
Els alumnes de cinquè estem treballant aquests dies diferents reaccions químiques. Per aquest motiu ens varem posar mans a la feina tot observant quin és el procés d’elaboració d’una truita. Tot seguit us mostrem un petit vídeo on us ensenyem el procés d’elaboració d’aquest aliment.
Bon profit!
Fem una truita a 5è. La química a Medi from pinediques on Vimeo.
Molt bona idea el tema de la truita, per veure les reaccions químiques i més quan al 2011 es celebra l'any de la química.
ResponEliminaFelicitats
uau fantàsitc m'agrada molt hahaha
ResponEliminasegur que us ho vau passar fantàstic
i per a mi millor si us ho passeu fantàsitc
xD
guai hahaha segur que us ho vau passar fantàstic!!!
ResponEliminaxD