dimarts, 19 de juny del 2012

Colònies de CI al Masnou

Els nens i nenes de primer i segon van disfrutar d'una setmana de colònies en l'alberg del Maresme el Mas Nou. Aquest alberg es diu Josep Mª Batista i Roca. El primer que van fer va ser anar a deixar l'equipatge a les seves noves " Habitacions", amb lliteres que els nens els hi van encantar.
Quan ja ho van deixar tot, van anar a conèixer els seus monitors. Van començar a fer algunes activitats, i van intentar aprofitar tot el que els quedava de dia. A la nit no ús penseu pas que va ser tranquil·la, els nens van fer una bona estona de jocs de nit, amb llanternes, i sobre tot que no hi faltés la diversió. L'endemà van començar a fer activitats com anar a la platja i passar una part del dia allà. Els monitors els hi van ensenyar a fer algunes manualitats amb cargols marins. Van anar a dinar a la casa de colònies i per acabar, van pintar unes samarretes xulísimes. Desprès van fer la busca del tresor on havien d'anar buscant cartes. I quan van acabar van recollir les habitacions i van marxar cap a l'escola.

Esperem que s'ho passessin molt bé i que disfressin molt!!!!!!!!!!!!!!

Berta Pladevall i Mariona Hinojosa


Els nens i nenes de cicle inicial hem fet les estades a l’alberg del Masnou. Hem fet activitats i jocs relacionats amb els animals marins. També vam anar a la platja i ens van deixar posar els peus a l’aigua, alguns de nosaltres ens vam mullar una mica més amunt dels peus, l’aigua ens va arribar als pantalons. Ens ho vam passar molt bé. El joc de nit va ser guai!!!!

10 comentaris:

El teu missatge serà visible quan un administrador del bloc l'aprovi. Gràcies per la paciència.