divendres, 8 de juny del 2012

Entrega de premis Espiral Edublogs a Madrid

El passat cap de setmana el recordarem molts anys perquè va ser molt especial perquè representar la nostra escola a la capital de l'estat no és una cosa que es faci cada dia. Ens vam llevar ben d'hora, com vol en Guardiola, per anar cap a Girona a agafar l'avió de les 6:55 que ens deixaria a Barajas pels volts de les vuit del matí. Després de recórrer en Metro mitja ciutat ens vam plantar a la Puerta del Sol on teníem l'hotel on vam anar a deixar les maletes i a posar-nos les samarretes grogues amb el lema "L'educació és futur". La veritat és que fèiem patxoca tots grocs caminant fins al magnífic edifici de Telefónica on es celebraven els premis. Una vegada a dins vam agafar posicions per seguir l'entrega de premis esperant el nostre moment. Els premis Edublogs tenen un munt de categories i la nostra (Blogs de centro) va ser de les últimes; la veritat és que ja no sabíem com aguantar els nervis i des de Taradell rebíem missatges al mòbil demanant notícies que encara no podíem donar. Finalment vam sortir a l'escenari i la nostra sorpresa va ser rebre el primer premi d'entre els 134 blocs de centre presentats; els madrilenys van quedar segons i els argentins van obtenir la peonza de bronce. Va ser un moment molt emocionant i vam rebre una gran ovació en una gala que es va caracteritzar pel to reivindicatiu degut a les abusives retallades que estem patint. També vam tenir ocasió de parlar amb molta gent de diferents punts de l'estat la qual cosa sempre és positiva per intercanviar punts de vista.

En acabar la cerimònia de l'entrega de premis vam anar a l'hotel des d'on vam postejar un apunt ràpid al nostre bloc i tot seguit vam aprofitar el dia per conèixer Madrid com a turistes. L'endemà vam seguir gaudint de la ciutat fins a l'hora de tornar al país amb avió. El cap de setmana va ser esgotador però gratificant: el dissabte ens llevàvem ben d'hora, abans de les quatre de la matinada; i el diumenge anàvem al llit ben tard, a quarts de dues, per tornar l'endemà a l'escola amb la nostra peonza de oro que quasi ens dóna un ensurt al control de seguretat de l'aeroport quan van confondre-la per un artefacte explosiu.
Ja ho veieu, aquesta baldufa és la bomba!

8 comentaris:

  1. Jordi, si ens continuem llevant ben d'hora, l'any vinent a buscar-ne una altre. I venim tots.!!!!

    ResponElimina
  2. Estimado Jordi:
    ¡Muchas felicidades por tu merecido premio!Soy del blog "Chicos de quinto trabajando" nosotros también estamos muy felices con nuestra peonza de bronce y nos hubiera encantado haber estado en la entrega para conocer las personas que están detrás de varios de los blogs que sigo.
    Un honor haber participado de la terna contigo.
    Saludos
    Viviana

    ResponElimina
  3. Enhorabona Jordi i també a tot l'equip de l'escola.
    Nosaltres no vam poder a la cerimònia de lliurament de premis ja que personalment tenia el cap de setmana compromès i a més el dilluns marxàvem de colònies. Ens hauria agradat estar allà per recollir el segon premi en la categoria de blogs d'alumnes.
    Seguirem treballant amb les noves tecnologies que ja no són tan noves i especialment amb els blocs que és una eina que m'agrada especialment per treballar amb els alumnes.

    ResponElimina
  4. Moltes felicitats!!!! estic molt contenta i orgullosa que els meus fills estudiin en aquesta escola tant emprenedora . Visca les Pinediques!!!

    ResponElimina

El teu missatge serà visible quan un administrador del bloc l'aprovi. Gràcies per la paciència.