dimecres, 13 de juny del 2012

Siluetes

SILUETES és el nom que hem donat aquest curs al treball plàstic que hem fet els nens i nenes de P5.
En un principi, vam començar a fer siluetes a partir d’una línia, després vam continuar fent-ne d’altres maneres i se’ns va acudir d’utilitzar diferent material que tenim a l’escola. Vam provar-ho amb peces de construccions, amb taps d’ampolles d’aigua i amb motlles fets d’escaiola i també ens van sortir una gran varietat de siluetes.
Va ser a partir d’aquí que ens vam inspirar per continuar treballant les siluetes, utilitzant material natural i fent-les en un entorn que no fos el de l’escola.
Hem anat al Pujoló gairebé cada dimecres al matí. Cada dia que hi hem anat cada grup ha triat un espai, hem recollit material d’allà i hem fet noves siluetes.
Després d’uns quants dimecres d’anar a treballar al Pujoló, hem començat a parlar de que anem a fer Art a la Natura i no només siluetes. Hem anat provant de fer noves coses i diferents, a vegades hem portat el material de l’escola, natural o no, i l’hem combinat amb el material que hem recollit del Pujoló mateix.
Quan hem fet les siluetes utilitzant material no natural, hem estat nosaltres mateixos qui les hem destruït, ja que és un material que no podem deixar en un entorn natural.
També hem provat de posar colors nous a les siluetes, colors que no siguin els del Pujoló, ho hem provat amb pols de guix de colors i amb materials d’altres entorns. En definitiva, hem combinat els colors i els materials del Pujoló amb colors i materials d’altres entorns.

Hem fet: Un dinosaure, una flor, una casa, una porta màgica, un sol, un eriçó, una lluna, un rellotge, cares, lletres, un arbre, persones, una serp, un estenedor de flors, un arbre de colors, un camió, un castell amb jardí... i ho hem deixat al Pujoló il·lusionats de trobar-ho el següent dimecres i sabent també que potser no ho trobaríem. Algunes vegades no ho hem trobat i d’altres ho hem trobat canviat, sigui perquè ens ho ha tocat algú o perquè la pluja, el vent o el fred ens ho han modificat una mica.
Estem contents del treball que hem fet i hem après que podem FER ART A LA NATURA tot respectant-la.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El teu missatge serà visible quan un administrador del bloc l'aprovi. Gràcies per la paciència.