dissabte, 11 de maig del 2013

Dos Premis Baldiri Reixac per Les Pinediques!!!

Ens plau, ens alegra i ens enorgulleix poder-vos comunicar que el Jurat dels XXXV Premis Baldiri Reixac ha atorgat DOS premis a la nostra escola: Un dels 70 premis de la modalitat Premis als alumnes pel treball sobre Pere Calders realitzat de P3 a 6è el passat curs 2011-12. Un dels 14 premis de la modalitat Premis a les escoles, on segons les bases, es valora “... la qualitat global i la catalanitat, en llengua i continguts, d’escoles, instituts, centres de formació d’adults i centres universitaris de formació del professorat, concretades en un projecte educatiu i lingüístic que s’estigui aplicant i que assoleixi un ús elevat de la llengua entre l’alumnat i el professorat, tant en l’activitat acadèmica com en la comunicació informal. Es valorarà igualment l’activitat educativa amb referència a la identitat que, a més de la llengua i la cultura pròpies, manifesti voluntat integradora en el marc d’una societat democràtica.”.
 Properament us farem arribar més informació sobre les dates i els llocs dels lliuraments dels premis.

Ampliació: Escolteu l'entrevista (a partir del minut 30:05) que li van fer a la nostra directora al programa L'andana de Ràdio Taradell.

4 comentaris:

  1. Enhorabona.
    És el reconeixement a la feina feta dia a dia, sense pressa pero sense aturar-se i sense defallir.
    Felicitats de tot cor. Us ho mereixeu tots plegats.
    Josep M. i Dolors

    ResponElimina
  2. Moltes felicitats a tots els que ho heu fet possible!!!
    A continuar així.

    ResponElimina
  3. L'enhorabona a tots els alumnes i mestres. M'alegro que es reconegui el vostre treball. Podeu estar ben orgullosos!!!

    ResponElimina

El teu missatge serà visible quan un administrador del bloc l'aprovi. Gràcies per la paciència.