dissabte, 12 de setembre del 2015


                         "I em seguiràs sentint riure,
                     entremig dels estels.

                     El teu record em farà viure,
                     cada cop que miris al cel".

                Et portarem sempre dins nostre


Us convidem a col·laborar amb el ram de l'escola portant una flor que podeu elaborar amb els vostres fills. Demà diumenge entre les onze i la una podreu deixar-la a l'edifici de primària o una estona abans de la cerimònia, a l'església. 

Avui dissabte a la tarda la família estarà al tanatori de Taradell i la cerimònia tindrà lloc diumenge dia 13 a dos quarts de cinc de la tarda a l'església de Taradell.

Nota: si algú té problemes publicant un comentari ens el pot fer arribar a ceip.pinediques@gmail.com i el publicarem el més aviat possible. Gràcies 

4 comentaris:

  1. Sempre recordaré el teu somriure a les sessions de psicomotricitat o jugant a l'hora del pati ja a l'escola dels grans. Venies corrent, em deies alguna cosa tot tímid i tornaves a córrer empaitant algun amiguet. Quants records entre els pins diem aquí a les Pinediques i és ben certa aquesta frase que ha esdevingut lema de l'escola.
    Una abraçada ben forta als familiars i amics en aquests moments tan durs, estem amb vosaltres.
    Jordi Roca

    ResponElimina
  2. Et diria tantes coses...
    Em quedo amb el record del suau tacte de la teva pell, només fa dos dies que no l'acaricio i ja el trobo a faltar, també guardo el teu somriure que tan ens ensenyaves fins i tot quan les forces et mancaven i la teva dolça mirada observant cada detall que t'envoltava. Et diria tantes coses però ara ja descanses. Cuidarem als teus mentre et cuiden els àngels.

    Eli Vilalta

    ResponElimina
  3. En aquests moments és quan veus que et costa trobar les paraules adequades als teus sentiments, a través de la meva filla hem agafat afecte a l'Arnau sense tenir la sort de conèixe'l. Ahir tant a la meva dona com a mi se'ns queien les llàgrimes per aquesta pèrdua tant gran, ens unim al seu dolor. Una abraçada als pares.
    Miquel Vilalta

    ResponElimina
  4. No sóc cap pare de l'escola. Sóc pare. Marta, hem viscut la malaltia de l'Arnau des dels Hostalets. No hi ha paraules per dir. T'envio una abraçada molt gran.
    Pep Sallent

    ResponElimina

El teu missatge serà visible quan un administrador del bloc l'aprovi. Gràcies per la paciència.