dilluns, 14 de novembre del 2016

Castanyada EI

El divendres dia 28 d'octubre vam celebrar la Castanyada a l'escola.

A les aules d'Educació Infantil vam preparar la festa al llarg de la setmana. El dimarts ens vam trobar tots junts a l'aula de dalt per preparar la massa per fer els panellets i el dijous cada infant es va fer un panellet de pinyons.

El divendres al matí vam tenir la visita sorpresa de la Castanyera que va venir carregada d'històries per explicar a tots els nens i nenes.

Finalment, a la tarda, vam celebrar la castanyada tots junts amb la companyia d'un bon grapat d'àvies i avis als que hem d'agrair de tot cor la seva ajuda tant en tallar les castanyes al matí com en torrar-les a la tarda.
Abans de menjar-nos les castanyes i els panellets, cada grup d'infants va ballar una dansa davant dels seus companys d'escola i dels avis i les àvies. Feia dies que tots assejaven la dansa per tal que quedés ben bonica per la festa. I ho devien fer tant bé, que els avis i les iaies es van animar a fer un ball i tot!

Aprofitem aquestes línies per donar les gràcies a tots els avis i àvies que ens van acompanyar a la festa. Ha estat tot un plaer compartir amb vosaltres aquesta tarda!

Si voleu veure algunes fotos de la festa, podeu fer clic aquí.


3 comentaris:

  1. Són molt xules les fotos, s'ho van passar molt bé tan els avis com els nens.
    Per cert la castanyera boníssima!

    ResponElimina
  2. Que bé que s'ho van passar!!!! quina cara de felicitat que tenen tant els avis com els nens!!! I la castanyera autèntica, autèntica!!!

    ResponElimina
  3. Us ho devieu passar molt bé fent panallets i amb la castanyera també!!!!

    ResponElimina

El teu missatge serà visible quan un administrador del bloc l'aprovi. Gràcies per la paciència.