dimecres, 30 de novembre del 2016

El parvulari a una Jornada de formació




El passat 12 d’octubre una representació de l’equip del Parvulari de l’escola va anar a una jornada de formació organitzada per l’escola Els Pinetons de Ripollet.

Aquesta escola celebra aquest any el desè aniversari de la seva obertura i va tenir la bona pensada d’organitzar un moment de formació obert als mestres.

La Pilar Benejam ens va exposar la importància del millor llegat de la renovació pedagògica, parlant-nos de la importància de la figura del mestre, del mestre compromès en millorar la societat i en el respecte de la dignitat de totes les persones, infants i joves amb qui treballem, acompanyant-los amb rigor i responsabilitat. En Gino Ferri va posar sobre la taula el nostre deure de plantejar-nos quina imatge d’infant volem intentar construir i respectar amb les nostres decisions organitzatives, i per tant quina escola necessitem avui per acollir aquesta infància.

Per acabar vam sentir la presentació de tres experiències d’escoles, les Pinediques, l’escola Castellum de S Julià de Ramis i Camins de Banyoles, recordant-nos que si bé el segle XX va ser el segle de les grans mestres, el  XXI ha de ser el segle dels equips de mestres que saben treballar junts i que es saben qüestionar les pròpies maneres de fer.

De Pinediques a Pinetons, tot queda entre pins. Per molts anys Pinetons!


CARTELL de la jornada




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El teu missatge serà visible quan un administrador del bloc l'aprovi. Gràcies per la paciència.