dijous, 2 de novembre del 2017

Sortida al Guixot de 8 P4 i P5



Els infants de P4 i P5 van sortir de l’escola en un matí emboirat amb la intenció de fer una excursió a peu per arribar a un lloc fantàstic on la creativitat, la imaginació i els jocs es fusionen creant un ambient màgic i fascinant.
Al GUIXTO DE 8 els va rebre en JOAN el qual els va explicar moltes coses sobre la IMAGINACIÓ. Concretament els va ensenyar una col·lecció d’escultures molt interessants dedicades a la imaginació.

Un cop despert el cuquet de la imaginació els infants van estar una bona estona a la sala del JOCS, descobrint i practicant amb tots els jocs de l’exposició permanent, jocs que en JOAN havia creat amb material que havia trobat a la deixalleria. Amb tots els jocs s’hi pot jugar com es vulgui i també es pot demanar informació o ajuda, si es vol. Durant gairebé 3 hores es diverteixen jugant i posant a prova les seves habilitats: punteria, bufera, equilibri..., i competint sanament entre ells per millorar les seves marques.

A continuació la quitxalla va seguir a en Joan fins el jardí on hi havia un seguit d’escultures molt interessants amb temàtiques diverses.

Després de dinar van anar al teatre i en Joan els va presentar la màquina de crear IDEES construïda per ell mateix. Un cop descobert el secret de la màquina va arribar el torn de deixar volar la IMAGINACIÓ i que els infants  traguessin l’inventor que porten dins.


I, un taller impressionant, ple d’eines i de materials interessantíssims, va ser l’origen de grans produccions. Durant una bona estona, tots inventen, imaginen... i donen una vida nova als vells objectes que troben al seu taller.

Aquí teniu un recull d'imatges.  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El teu missatge serà visible quan un administrador del bloc l'aprovi. Gràcies per la paciència.