divendres, 4 de maig del 2018

La diada de Sant Jordi al parvulari

Durant la setmana de la diada els menuts de l'escola van confeccionar a casa una rosa per tal d'exposar-la el dia 23 i regalar-la a un company o companya.





























 La diada de Sant Jordi va ser plena d'activitats diferents per gaudir d'aquest dia tan senyalat.
Al matí les nenes i els nens de P4 i P5 van visitar les parades de roses i llibres de la Plaça Major de Vic, tot seguit van esmorzar per recuperar forces i van gaudir d'una lectura de llibres en una llibreria de la zona.



Els més menuts es van quedar al poble fent també un tomb per les parades del poble. Tot seguit van gaudir de la lectura d'un conte per part de la Kàtia, la practicant d'aquest curs, i van finalitzar la vetllada amb una lectura conjunta amb les famílies.


A la tarda un cop dinats i amb la panxa plena van gaudir d'un espectacle de titelles, on es representava la Llegenda de Sant Jordi.


Els més grans del parvulari van fer una visita a l'exposició de Cicle Inicial, on van gaudir dels treballs realitzats pels seus companys en l'Escric.







I per acabar i arrodonir la festa tots els infants de les Pinediques van fer una cercavila darrera del ferotge drac portat pels alumnes de Cicle Superior i acompanyats per gegants i músics.


Si voleu veure més imatges cliqueu aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El teu missatge serà visible quan un administrador del bloc l'aprovi. Gràcies per la paciència.