dijous, 30 de maig del 2019

Celebrem les festes al parvulari

Al llarg de tot el curs, la colla d'educació infantil de l'escola hem celebrat les festes populars a l'escola. Hem fet un recull de fotos de cadascuna d'elles que podeu veure a continuació.




A la tardor vam celebrar la CASTANYADA amb elaboració casolana de panellets i la visita de la castanyera com a activitats destacades. La pluja no ens va deixar gaudir de la tarda amb la colla de les àvies i avis de la quitxalla cosa que esperem poder fer l'any vinent.
Podeu veure fotos de les diferents activitats fetes en relació a la castanyada clicant aquí.



A finals de desembre vam celebrar el NADAL: el tió, les cançons i el pessebre que ens van fer les àvies i avis al Pujoló van ser els protagonistes de la celebració.
Podeu veure'n algunes fotos clicant aquí.


Disfresses de tot tipus van alegrar el final de festa de la setmana del CARNAVAL.
Podeu veure les fotos de l'últim dia de la setmana i del berenar del DIJOUS LLARDER clicant aquí.



Per acabar el segon trimestre el xocolater de Taradell ens va venir a fer una MONA de xocolata que nosaltres ens vam menjar el divendres acompanyada per les tortades que ens van fer les famílies dels infants de lescola.
Podeu veure les fotos de la festa clicant aquí.





El primer dia del tercer trimestre va estar ple d'activitats per celebrar la Diada de SANT JORDI: intercanvi de roses, visita de parades de roses i llibres a Vic i a Taradell, explicada de contes, passejada del drac a Primària, etc.
Podeu veure fotos de la festa clicant aquí.


Fins aquí el recull d'imatges de les festes d'aquest curs.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El teu missatge serà visible quan un administrador del bloc l'aprovi. Gràcies per la paciència.