divendres, 24 d’abril de 2009

Un Sant Jordi esplèndid

La Diada de Sant Jordi, aquest any, ha estat una festa molt especial per a l’Escola: A més de les activitats habituals hem inaugurat la nova Biblioteca.
Durant tota la setmana als passadissos del Centre hi havia exposats els treballs que havien fet els alumnes a partir de la lletra B, de Biblioteca. D’entre tots els treballs, n’havien de sortir els dissenys del logo i de la mascota. En el primer cas, el disseny correspon a un treball de la Violeta Picó, de sisè B, i l’autor de la mascota és l’alumne de tercer A Bernat Coromina (foto).
Els primers a inaugurar la biblioteca van ser, lògicament, els alumnes amb unes sessions per cicles en què l’escriptora i ex professora de les Pinediques Carme Bayot va explicar-los un dels seus comptes.
El mateix dia, la vigília de Sant Jordi, es va celebrar l’acte d’inauguració oficial. Un acte adreçat als pares, que va comptar amb la presència de l’Alcalde i de la Regidora d’Educació de Taradell, i en el qual van fer un parlament les professores de la Universitat de Vic Carme Rubio i Maica Bernal.
El mateix dia de Sant Jordi, al matí un grup d’alumnes de sisè van fer per als altres alumnes una presentació poètic també a la Biblioteca.
A la tarda va tenir lloc al Centre Cultural de Can Costa i Fons l’acte de lliurament dels premis Escric 2009 (foto). Durant tot el dia, els treballs realitzats pels alumnes van ser exposats als passadissos de l’Escola.

I tot seguit, per completar la jornada, un grup d’alumnes de sisè van fer una representació teatral inspirada en la llegenda de Sant Jordi*.
En definitiva, una jornada i una setmana completa.
* Properament penjarem algunes fotos a l'àlbum Flickr de l'escola.

2 comentaris:

El teu missatge serà visible quan un administrador del bloc l'aprovi. Gràcies per la paciència.