dissabte, 19 de juny del 2010

El bloc de les Pinediques al concurs Premis Blocs Catalunya

El bloc de l'escola Les Pinediques és un dels blocs presentats en la categoria d'educació a la tercera edició dels Premis Blocs Catalunya, el concurs de blocs més important en llengua catalana. Per arribar a la final necessitem molts vots ja que només els cinc més votats de cada categoria són els finalistes, aquí podeu llegir les bases.
Si voleu votar el nostre bloc i els seus apunts podeu fer-ho clicant a la foto que enllaça el web on podreu fer-ho.Si us interessa llegir i votar altres blocs presentats en diferents categories o en la d'educació podeu visitar aquest enllaç on hi són tots.
D'altra banda aquest divendres es feien públics els premis La Mostra 2010 on també havíem presentat el nostre bloc però no hi ha hagut sort i no hem guanyat cap premi. Aquest concurs, de nivell nacional, ha comptat amb més de 150 blocs presentats i des del Departament ens han dit que no hem estat premiats per ben poc. La tasca que estem duent a terme pel que fa a competència digital és possible que permeti que el curs que ve ens presentem a més d'una categoria: ràdio, bloc, vídeo i fotografia.

1 comentari:

El teu missatge serà visible quan un administrador del bloc l'aprovi. Gràcies per la paciència.