divendres, 18 de juny del 2010

FESTA DE LA PRIMAVERA A L'ESCOLA LES PINEDIQUES

El dia 29 de maig es va celebrar la Festa de la Primavera a l'escola Les Pinediques.
La festa va començar amb una bicicletada i una caminada per Taradell. Quan es va acabar es va fer una gran xocolatada.
Tot seguit de la xocolatada es van fer unes parades en les que es venien coses fetes per els mateixos venedors (alumnes de 5è i 6è).
El preu màxim era de 50 cèntims, al final de tot, i després del sopar, els de 6è van fer una tòmbola on es sortejaven joguines que no es feien servir.

Ot, Jhon i Eduard

A les 18: 00 h va començar l'obra de teatre on hi participaven els alumnes de cicle mitjà i cicle superior. L'obra es deia: A què juguem? i feia una reflexió sobre els jocs tradicionals i les maquinetes electròniques d'ara.
Tot seguit, quan es va haver acabat l'obra es va fer el comiat de 6è. Els van donar l'orla; i un birret com els que es donen en els comiats escolars.

Pau Canal Capdevila.
Marc Sayós Casasas.
Bernat Cedó Cuenca.


2 comentaris:

  1. Canviar de l'escola a l'institut, acabar sisè, sempre és un estiu ple de nervis i il·lusions.

    No obstant, els de Taradell que aneu junts a l'escola seguireu anant-hi a l'institut oi? Vull dir, que és un poble petit i no n'hi ha molts per escollir (o sí? potser m'equivoco...).

    Bernat! Ja has escrit un article!!! :D

    ResponElimina
  2. Vam venir tota la familia i ens ho vam passar molt i molt bé desde la bicicletada fins el sopar,felicitats a tots els actors de teatre, va ser una obra molt bonica i divertida. I sobretot moltes gràcies a l'Ampa per la feina feta en la preparació de tota la festa.

    ResponElimina

El teu missatge serà visible quan un administrador del bloc l'aprovi. Gràcies per la paciència.