dissabte, 12 de juny del 2010

Hem guanyat el primer premi!


Ens fa molta il·lusió anunciar-vos que aquest bloc ha estat guanyador del Primer Concurs de Blocs Educatius d'Osona valorat en 800 € en material informàtic!
A la foto veiem la Meritxell Cos en representació de TicOsona i la Presidenta d'Osonosfera Adriana Barba entregant el premi als representants de la comissió TIC-TAC: Jordi Roca i Toni Pérez i la directora de l'escola Mª del Carme López.
Apunt relacionat.
Foto extreta de l'espai Picasa de Jordi Vila

11 comentaris:

  1. En nom de l'escola Lluçanès...
    moltes felicitats, el bloc realment s'ho mereix!
    Ens ha encantat poder assistir a l'entrega de premis i posar nom i cara a totes les persones que dinamitzem i actualitzem els blocs de la comarca!

    ResponElimina
  2. Enhorabona!!! Seguiu així, és un molt bon exemple :)

    ResponElimina
  3. El Bloc està molt i molt bé. Es mereix el primer premi. Moltes felicitats a tots els nens, pares i mestres que hi col.laboren. Esperem que això sigui una motivació per continuar endavant amb aquesta gran tasca que feu.

    ResponElimina
  4. Enhorabona!
    Toni Perez i Jordi Roca,heu fet una bona feina!

    ResponElimina
  5. La meva filla Mariona, de 1r.B em va dir divendres que havíem de mirar El 9 Nou perquè al bloc de l'escola li havien donat un premi. I sí, vam veure la notícia en un peu de pàgina del setmanari.
    Enhorabona per la feina feta i pel premi, que ha de servir per incentivar-vos a continuar amb aquesta tasca.
    Felicitats.

    ResponElimina
  6. En nom de la comissió d'informàtica de l'escola vull agrair les mostres de suport i felicitacions que ens heu fet arribar, estem molt contents pel premi i esperem que això doni un nou impuls al bloc per seguir oferint-vos aquest servei.
    Moltes gràcies!

    Jordi Roca
    Coordinador TIC-TAC

    ResponElimina
  7. Avui he vist el vídeo sobre l'entrega de premis al canal EL 9TV i m'ha encantat; totalment d'acord amb el fet que el que costa més de tirar endevant un bloc és la seva interactivitat i que la gent realment hi faci comentaris.
    És qüestió de canviar una mica la filosofia de pàgina web estàtica i aquest pas costa de fer. De mica en mica, amb l'esforç de tots ho anirem aconseguim.
    Felicitats altra vegada pel premi.
    (Si voleu veure l'enllaç al vídeo, hi tenim un accés des del nostre bloc)
    Yolanda Roset (Escola Lluçanès)

    ResponElimina
  8. Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Taradelldijous, de juny 17, 2010 11:13:00 p. m.

    Des de l'Ajuntament la nostra més sincera felicitació !

    ResponElimina
  9. Acabo de veure l'entrevista que us van fer el 9tv el programa la Terrassa, ho vau fer molt be Jordi i Toni.Sou uns craks.

    ResponElimina
  10. Felicitats pel premi i pel bloc. És gratificant veure que les TIC-TAC s'estan incorporant progressivament entre el professorat. Enhorabona i seguiu endavant!

    ResponElimina

El teu missatge serà visible quan un administrador del bloc l'aprovi. Gràcies per la paciència.