dimecres, 22 de desembre del 2010

Fotos de la gimcana matemàtica

Aquí teniu les fotos de la gimcana matemàtica de cicle mitjà.
Durant les vacances de Nadal no deixeu de visitar el bloc perquè anirem penjant més fotos i vídeos de diferents activitats de l'escola.

1 comentari:

  1. Aplaudeixo ben fort aquesta iniciativa per fomentar les matemàtiques des de ben d'hora.

    De vegades sembla que la societat sencera les planteja com una matèria que no cal ni parar-se a pensar. Que, com que són difícils (ningú ho nega!), ja no cal molestar-se en trobar-li la gràcia ni la utilitat. Quan es parla de tenir cultura general, es pensa en saber-se bé la història del país, geografia europea, otrografia i gramàtica, història de l'art... però no en saber resoldre equacions senzilles, que també és bàsic!

    I aquest desinterès es contagia a les escoles (potser perquè un percentatge elevat de personal docent tampoc tenen ni nivell ni el mínim gust per les mates). S'organitzen jornades culturals sobre països llunyans o altres cultures, estudiant-ne geografia, història i cultura, s'organitzen jornades esportives, concursos literaris, excursions de ciències naturals...

    No obstant, no és gens freqüent trobar-se aquesta mena d'idees que fan que també es percebi el fet de fer matemàtiques com alguna cosa diferent d'una tortura, una cosa que pot ser apassionant i divertida i que també dóna satisfacció.

    Vés a saber, potser amb una gimcana com aquesta heu despertat el cuquet de les mates a alguna criatura...

    ResponElimina

El teu missatge serà visible quan un administrador del bloc l'aprovi. Gràcies per la paciència.