dimarts, 28 de desembre del 2010

La Setmana Blanca més divertida!

Aquest curs com ja sabeu tindrem l'anomenada Setmana Blanca i com que volem fer-la com cal hem llogat una sèrie de canons de neu d'última generació per convertir l'entorn de la nostra escola en un complex d'oci que giri al voltant de la neu.
D'aquesta manera el pati estarà completament nevat i entre els pins i les alzines farem pistes de diferent dificultat perquè la canalla pugui gaudir de l'esport blanc. El plat fort de la Setmana Blanca serà sens dubte una mega-pista per baixar amb trineu que sortirà de les classes altes de l'edifici vell fins a la deixalleria municipal com podeu veure en el plànol i fotomuntatge adjunt.
Us preguntareu quants diners costarà tota aquesta transformació i la notícia és que l'Honorable ex-Conseller d'Educació Ernest Maragall pagarà de la seva butxaca totes les despeses, així doncs, tan sols demanem als pares que vulguin col·laborar amb el muntatge i manteniment que es posin en contacte amb la direcció del centre.
Atentament.
Equip de mestres de Les Pinediques

3 comentaris:

  1. Molt bona idea! Ho podriem deixar permanent i de pasada ajudaria a descongestionar de cotxes la sortida de l'escola. A les 5 nomès hauriem de llençar els nens i nenes pista avall i els pares els recolliriem a la deixalleria.
    Això sí, haurem de demanar al departament una subvenció per poder comprar material d'esquí.

    ResponElimina
  2. Ostres! doncs no és gaire esbojerrada la idea. De fet, jo sóc exalumna (vaig ser del 1r curs de 1r d'EGB), estrenant l'escola, i recordo més d'un hivern baixant amb plàstics per la baixada (on ara hi ha l'entrada) i, sense poder frenar massa bé, fins a espetegar al mini mur que ens separava de la pista. Més d'una vegada vam saltar, sense voler, per un trampolí improvitzat fotent-nos de morros a la pista ... Quins temps! Endavant les atxes i sort amb l'aportació de la butxaca del conseller (ex?)
    siau!

    ResponElimina
  3. Molt bona idea comissió d'informatica.Ja podeu comptar amb l'ajuda dels pares. Però crec que tambè haurieu de fer el fotomuntatge del parvulari fins el Pujoló. Ara mateix envio un mail a la Irene Rigau, per demanar finançament.
    Acabeu de passar un molt bon any i encara més el 2011.

    ResponElimina

El teu missatge serà visible quan un administrador del bloc l'aprovi. Gràcies per la paciència.