dimecres, 25 de maig del 2011

Esquitx del mes de maig i cloenda

Dijous passat es va emetre el darrer programa Esquitx, almenys per aquesta temporada. És un programa que mensualment hem anat fent els alumnes de cinquè de l’Escola les Pinediques, amb la voluntat de treballar els mitjans de comunicació, però també d’acostar la realitat del poble a l’Escola i la de l’escola al poble.

Cada mes, el programa ha comptat amb seccions com l’entrevista, les notícies, la biblioteca, el conte o el reportatge. Aquest darrer programa va tenir un caire especial:

Trobant-nos a les portes d’unes eleccions municipals vam entrevistar els cinc caps de llista que s’hi van presentar. En l’apartat de notícies vam anunciar que ja ha sortit publicat el volum de Contes del Món en el qual han participat dos grups d’alumnes de l’escola. I en lloc del conte que narràvem cada mes, vam presentar un recull d’alguns dels treballs poètics premiats en el concurs Escric que cada any, per Sant Jordi, celebrem a l’Escola.

Un programa especial, doncs, per a cloure aquesta sèrie que hem anat fent al llarg del curs. L’experiència per nosaltres ha estat altament positiva. Hem d’agrair per suposat les facilitats que ens han donat els responsables de Ràdio Taradell per a fer possible aquesta experiència, que no descartem que es pugui repetir en el futur.

Gràcies a tots els qui ho han fet possible i a vosaltres que ens escolteu des de casa.

Escolteu aquest darrer podcast i recordeu els altres.


1 comentari:

  1. Alumnes de 5é moltes felicitats, ha estat molt bé aquest últim programa es nota l'experiencia acumulada. Una molt bona inicitiva per part dels mestres de cicle superior. A continuar així.

    ResponElimina

El teu missatge serà visible quan un administrador del bloc l'aprovi. Gràcies per la paciència.