dissabte, 28 de desembre del 2013

La #ViaPinediques

El ministre Wert ha fet saber a la direcció del centre que durant el mes de gener del 2014 procedirà a fer talar tots els arbres que actualment hi ha a Les Pinediques (ambdós edificis). 
Aquesta mesura radical, que ja apareixia al preàmbul de la famosa Llei Wert, està creant gran polèmica arreu del país i des de direcció ja s'ha fet saber via carta certificada al Ministerio la disconformitat de la nostra comunitat educativa davant d'aquesta llei. El ministre al·lega mesures de seguretat per talar els arbres ja que els nens s'hi poden enfilar però l'escola s'hi nega ja que els arbres formen part de la idiosincràsia del centre i no constitueixen cap perill; més aviat al contrari. 
El Consell Escolar de Les Pinediques, reunit amb urgència el passat 25 de desembre després de cagar el tió, va decidir per unanimitat crear una cadena humana de protesta que uneixi els dos edificis de les Pinediques a l'estil de l'exitosa Via Catalana. La cadena començarà avui dia 28 a les 20:14 i comptarà amb els tots els serveis que es mereix un esdeveniment d'aquestes característques com per exemple la Gigafoto o filmacions amb avionetes.
En el mapa adjunt podreu veure el tram que us toca segons la vostra condició de pares, alumnes, mestres o autoritats.

Distribució dels trams: 
Tram 1: Familiars i públic en general 
Tram 2: P3 i P4A
Tram 3: P4B i P5
Tram 4: CI 
Tram 5: CM 
Tram 6: CS 
Tram 7: Mestres 
Tram 8: Autoritats competents i autoritats incompetents

Us citem doncs a les 20:14, vestits de color wert i fent bullir les xarxes socials amb l'etiqueta #ViaPinediques a Twitter i a Instagram. 

2 comentaris:

El teu missatge serà visible quan un administrador del bloc l'aprovi. Gràcies per la paciència.