divendres, 27 de gener de 2017

P4 i P5: Entre el laberint i l'obra d'Antoni TàpiesEls passats dies 12 i 13 de gener els nens i nenes de P4 i de P5 van fer una sortida a Barcelona.
La primera parada els va deixar al laberint d'Horta. Allà van poder entrar al parc del Laberint per descobrir-hi la màgia, a mig camí entre joc i endevinalla, que demana per poder trobar el camí de sortida.

Després de dinar al mateix parc, l'autobús els va conduir cap al cor de l'eixample per entrar a la Fundació Tàpies i per conèixer la vida i l'obra d'aquest artista català contemporani i universal.

Ha estat una sorpresa molt agradable veure la manera com els infants han sabut connectar els seus interessos amb el que aquesta visita els va oferir: la història dels objectes vells, els símbols, les tècniques i materials que utilitzava per composar les seves obres...

El berenar, abans de la tornada, feta al Passeig de Gràcia va ser una darrera oportunitat per conèixer altres coses insòlites com la casa Batlló d'un altre Antoni català i universal.

Podeu veure les fotos del matí i la visita al Laberint d'Horta clicant aquí.
Podeu veure les fotos de la tarda i de la visita a la Fundació Tàpies clicant aquí.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El teu missatge serà visible quan un administrador del bloc l'aprovi. Gràcies per la paciència.