divendres, 16 de febrer del 2018

Setmana de Carnaval a Primària

Al llarg de la setmana passada vam celebrar el Carnaval a l'escola. El divendres dia 2 de febrer va arribar el rei Carnestoltes, el vam rebre guarnits amb barrets i instruments casolans. Després de fer una rua pel pati de l'escola, els alumnes de 5è van fer una representació al gimnàs on vam poder conèixer les consignes d'aquest any. Cada dia hi havia una consigna diferent, portar collaret, un pentinat esbojarrat, un complement a la cara, una sabata de cada... va ser molt divertit!

El dijous a la tarda vam celebrar el dijous llarder amb diferents sortides a cada cicle,  els alumnes van berenar entrepans de botifarra, truita, botifarra d'ou... Finalment, el divendres al matí es va portar a terme el judici del rei Carnestoltes, a càrrec dels alumnes de 5è, on es va declarar la sentència que era  cremar-lo la mateixa tarda al pati de l'escola.

A la tarda es va celebrar el Carnaval, alumnes, mestres i famílies van venir disfressats a l'escola per gaudir-lo de la millor manera. Es van fer desfilades dels diferents cursos a dalt de l'escenari per veure el goig que feien tots ben disfressats, després va ser el torn de les famílies i per acabar els mestres. Un cop acabada la desfilada, es va procedir a la crema del rei Carnestoltes per finalitzar la setmana amb més disbauxa de tot el curs! 



Aquí poder veure un recull de fotos del Carnaval.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El teu missatge serà visible quan un administrador del bloc l'aprovi. Gràcies per la paciència.