dijous, 6 de desembre del 2018

Mestres del Parvulari col·laborem en la Jornada Diàleg-escola de la Universitat Blanquerna

La Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport de la Universitat Blanquerna-URL va acollir a mitjans de novembre les Jornades Diàleg Escola-Universitat amb el doble objectiu d’oferir un espai de comunicació i d’intercanvi a les escoles que col·laborem amb la facultat en la formació dels futurs mestres, d’una banda, i d’enfortir la vinculació i el diàleg entre les escoles i la universitat, de l’altra.

Tot recollint l’interès manifestat a les Jornades de l’any passat, en aquesta ocasió es va proposar reflexionar i compartir idees i experiències innovadores sobre els ESPAIS d’aprenentatge a l’escola. Entenent que els espais conformen la identitat d’una escola i alhora contribueixen de forma decisiva al desenvolupament dels infants que creixen allà.

Mestres d'Educació Infantil de les Pinediques i exmestres col·laboradores vam ser presents a la Jornada no només com a assistents sinó també com a co-organitzadors d'aquesta i amb l'encàrrec d'explicar als assistents com és tractat el tema dels espais en el nostre Parvulari.

La jornada va comptar també amb la participació de la Sra. Clara Eslava, arquitecta especialitzada en pedagogia i espais de joc infantil,  que va encetar la jornada amb la conferència:“Educar en habitar. La escuela en transformación”.

Us deixem unes fotos de la Jornada.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El teu missatge serà visible quan un administrador del bloc l'aprovi. Gràcies per la paciència.