Qui som?

L'escola Les Pinediques és un centre públic d'Infantil i Primària de Taradell (Osona).
Acollim els infants més petits al Parvulari de l'escola, que es troba al centre del poble, al Carrer Ramon Pou. L'escola de primària es troba a la urbanització de  Goitallops, al bell mig d'una pineda.

Som un equip de 29 mestres, una TEI, una vetlladora, un bidell, una administrativa, 388 infants i les respectives famílies.

També formen part de l'escola l'equip de monitors/es, l'equip de cuina, l'equip de neteja i els monitors/es d'activitats extraescolars (SEP, teatre, etc.).

Els equips de mestres de Primària


La nostra escola fa una aposta ferma per la introducció de les noves tecnologies. Des del curs 2007-08 fem aquest bloc on dia a dia anem informant de les activitats del centre.

El bloc el fan l'equip de mestres i els alumnes sota la supervisió de la Comissió d'Informàtica formada per un mestre de cada cicle.

L'e-mail de contacte pel bloc és ceip.pinediques@gmail.com 
L'e-mail de contacte de l'escola és a8029301@xtec.cat

El telèfon del centre és: 938800214
(demanar per l'Eli Vilalta coordinadora TIC-TAC)

Gràcies per visitar-nos!

Aquest bloc ha estat guardonat amb el Primer Premi del I Concurs de Blocs Educatius d'Osona organitzat per Osonosfera (Vic, 2010) i amb la "Peonza de oro" en la VI edició del Concurs de Blocs Educatius "Espiral-Edublogs" (Madrid, 2012).