Qui som?

L'escola Les Pinediques és un centre públic d'Infantil i Primària de Taradell (Osona).
Acollim els infants més petits al Parvulari de l'escola, que es troba al centre del poble, al Carrer Ramon Pou. L'escola de primària es troba a la urbanització de  Goitallops, al bell mig d'una pineda.

Som un equip de 29 mestres, una TEI, una vetlladora, un bidell, una administrativa, 388 infants i les respectives famílies.

També formen part de l'escola l'equip de monitors/es, l'equip de cuina, l'equip de neteja i els monitors/es d'activitats extraescolars (SEP, teatre, etc.).

 
L'equip docent de l'escola

Equip de mestres d'Educació InfantilEquip de mestres de Cicle Inicial Equip de mestres de Cicle MitjàEquip de mestres de Cicle Superior

La nostra escola fa una aposta ferma per la introducció de les noves tecnologies. Des del curs 2007-08 fem aquest bloc on dia a dia anem informant de les activitats del centre.

El bloc el fan l'equip de mestres i els alumnes sota la supervisió de la Comissió d'Informàtica formada per un mestre de cada cicle.

L'e-mail de contacte pel bloc és ceip.pinediques@gmail.com 
L'e-mail de contacte de l'escola és a8029301@xtec.cat

El telèfon del centre és: 938800214
(demanar per l'Eli Vilalta coordinadora TIC-TAC)

Gràcies per visitar-nos!

Aquest bloc ha estat guardonat amb el Primer Premi del I Concurs de Blocs Educatius d'Osona organitzat per Osonosfera (Vic, 2010) i amb la "Peonza de oro" en la VI edició del Concurs de Blocs Educatius "Espiral-Edublogs" (Madrid, 2012).