divendres, 28 de desembre del 2012

En Wert canvia d'idea

Poca gent sap que durant l'entrega de premis Edublogs 2012 a Madrid el mismíssim ministre José Ignacio Wert va venir a donar-nos suport i mostrar-se fidel seguidor del nostre bloc; ens va dir que fins i tot va canviar l'agenda per poder assistir a l'entrega de premis a intercanviar unes paraules amb nosaltres (foto). Ens va animar a seguir endavant amb el bloc i a partir d'aleshores va començar una bonica amistat que va durar fins que va fer les declaracions sobre l'espanyolització i va idear la llei Wert que amenaça l'ensenyament en català. A partir d'aleshores vam començar a enviar-li whatsapps amb el missatge "wertgonya" i "som escola". Ell es feia el suec. Ara fa poc, durant la festa que l'escola va fer per celebrar el Nadal a Can Costa i Font un flamant cotxe blindat amb una dissimulada bandereta espanyola va aparcar a la vorera i va baixar d'incògnit el ministre Wert a parlar amb nosaltres:
- Hola, he vingut de Madrid expressament, he llegit tots els missatges que m'heu enviat, vull parlar amb vosaltres.
- Natxo, nosaltres no tenim cap interès a parlar amb tu, ja pots tornar per on has vingut i de pas treu el cotxe de la vorera que et fotaran una multa i encara l'haurem de pagar entre tots.
- Lo siento mucho, me he equivocado, no volverá a ocurrir.
- No ens parlis en castellà que sabem que parles català perfecte, a més, aquest discurs ja ens el coneixem. I ara deixa'ns que els nostres alumnes estan celebrant la festa de Nadal i volem veure com canten, ballen i toquen instruments.
- Almenys deixeu-me veure l'espectacle.
- Ho sento, no poden entrar ni pares ni ministres, espera't aquí a fora i quan acabem potser parlarem una estona.
El ministre va asseure's sota el gran tió que hi ha al hall de Can Costa i va fer una becaina, quan es va aixecar es va clavar un cop al cap amb el tronc màgic que sembla ser que li va fer reconsiderar les seves idees. Ens va assegurar que avui dia 28 reuniria la premsa a Madrid per explicar que la immersió no es toca i  que els alumnes catalans són els millors en tot. Tot seguit va comprar un talonari de loteria del grup de teatre Canya que no és conya i se'n va tornar cap a l'oest.

8 comentaris:

  1. Molt bona!!! Ja aniria bé que fos veritat!!!

    ResponElimina
  2. Podríeu enviar whatsapps al rei, a veure si aconseguiu que ens facin fora de l'estat ;-)

    Bona inocentada!

    ResponElimina
  3. Cada any es millor. No se com pot riure la Marta tenint aquest personatge el costat.

    ResponElimina
  4. M'ha agradat, i els 2 peques s'ho han cregut de plè.
    La foto molt ben aconseguida

    ResponElimina
  5. Respostes
    1. Sr. Wert nosaltres decidim Com volem que ens ensenyin: EN CATALA

      Elimina

El teu missatge serà visible quan un administrador del bloc l'aprovi. Gràcies per la paciència.