dimarts, 12 de novembre de 2013

Gràcies per tot Josep Romeu

31 comentaris:

 1. Ho sento molt per el que a passat era un home molt estimat per a tots. Mariona 5è

  ResponElimina
 2. Hola Josep Romeu sempre et trobarem a faltar
  Júlia Rota 5éa

  ResponElimina
 3. Hola Josep Romaeu et portare roses a casa teva.  Martina Picó Bosch

  ResponElimina
 4. Ho sento molt per a la familia i espero que es recuperi aviat.
  GRÂCIES PER TOT ROMEU!!!

  ResponElimina
 5. Erets molt bo a teatre i feies unes obres de teatre molt bones Et trobarem molt a faltar JOSEP ROMEOU

  ResponElimina
 6. et trobarem a falta lobre dels pastorets va dedicade a tu

  ResponElimina
 7. Josep et trobarem molt a faltar, jo i tots.
  Sempre estaras en el meu cor !!!!!!!!!!
  moltes gràcies per tot
  T'ESTIMEM

  ResponElimina
 8. Et trobarem molt a faltar!!!!!!!!
  I sempre et recordarem al nostre cor.
  Moltes gràcies per tot!!!!!!

  ResponElimina
 9. pobre josep era molt bon mestre i ens l estimavem molt . El trobem a faltar molt.

  Marc Serra 6èB

  ResponElimina
 10. Romeu erets el millo fen teatre i ensenyan coses de la vida erets un profe exelent i lo que mas ensenyat sempre o portare al cor descansa en pau romeu amb erra de roma!!

  Arnau Márquez antic alumne

  ResponElimina
 11. Josep encara recordo el divendres passat, quan ens explicaves com ens aviem de moure per l'escenari , ens ajudaves en tot el que no enteniem de teatre i ens posaves les piles per cuntinuar endevant, per les altres obres. Ens deies que pugesim el volum i posaves exemples d'altres obres però ara aixo ja no o viurem més, teatre sera normal no hi hauran els teus acudits, ningu en fara riure com quan posaves l'esquena recta i treies pit i et passegaves pel gimnàs mentres deies amb un somriure:
  -Nois heu de cridar i diro al públic sense por de que os diguin que crideu massa
  I que ara ja no i siguis, aqui, amb nosaltres és molt trist haver de acabar aquesta obra sense tu però que sapigues que tothom et tindra viu en els records i que mai deixarem que records nous et recobreixin de ppols dintre dels nostres pensamentss.Nosaltres ens em quedat una part de tu molt important la ultima obra que has fet per nosaltres Els Pastorets 2013 un regal molt presiat que treballarem i pulirem fins a l'ultim detall per poder dir a tothom que tu ens ha ensenyat tot el que savies del teatre.
  Ja no passaras més divendres amb nosaltes aixi que vull dirte que gràcies per tot el temps que ens has dedicat i regalat amb les teves fantàstiques obres i que he apres i m'he divertit amb els teus acudits ha teatre, a mi em vas ensenyar a fer de reina l'any passat i en en bernat de Rei i aquest any de anna botella a l'eva i tornu a dirte gràcies mil i un cops Josep Romeu el teu dò era el teatre i ho seguirà sent sempre per molt que no i siguis aixi que et demano que vagis on vagis segueixis escrivint !

  ResponElimina
 12. Ens va inspira a tots els de 6é amb el seu teatre per a 6é era més que un profassor que ajudaba a fer teatre era com un mestre més de l`escola que tots apreciavem molt.

  ResponElimina
 13. La cerimònia de comiat a en Josep Romeu ha estat molt emotiva. A tots plegats ens ha quedat molt clar que ha treballat incansablement per a la llengua i la cultura del nostre país.

  Aprofito aquest espai per felicitar la directora de l'escola, la Marta, per les paraules de record que ha tingut per en Josep. És evident que ha deixat una bona petjada entre els nens i nenes de l'escola.
  Ànims a tots!!

  ResponElimina
 14. Josep Romeu et trobarem molt a faltar. Aquesta obra de teatre serà la millor que s'hagi fet mai

  ResponElimina
 15. Josep et trobarem molt a faltar !
  sempre estaras al meu cor ancara recordo les bromes que ens feies.
  t'estimem molt

  ResponElimina
 16. gracies per tot Josep i espero que estiguis bé on siguis.

  ResponElimina
 17. Era un molt bon home,el trobarem molt a faltar

  ResponElimina
 18. Encara que no t'hagi vist gaire eres molt bon professor de teatre, amb vas ensenyar mol bé el paper de teatre i et trobarem molt a faltar.

  ResponElimina
 19. Josep Romeu, erets la màgia de teatre, gràcies a tu hem pogut fer totes les obres de l'escola, i aquests ultims pastorets son un tresor que hem de guardar tota la vida. Intentarem fer l'obre dels pastorets tan bé com puguem!!

  ResponElimina
 20. Josep des d'allà on siguis recorda que sempre t'estimarem

  ResponElimina
 21. Quants records Josep, i tots bons. Hem sembla que no he conegut mai una persona amb més bon cor que tu. Sempre disposat a ajudar i sempre amb bon humor. Han estat molts els moments que hem viscut i sempre tindré un record pet tu. Gràcies per tot Josep.

  ResponElimina
 22. Fins que ens retrobem.Josep Romeu i Bisbe t'hem estimat molt fins a l'últim segon de vida

  Clàudia Pallarols

  ResponElimina
 23. Gràcies per tot el que ens vas deixar,jo encara recordo el divendres passat amb aquella camisa tan curiosa que sempre portaves i portaràs...

  ResponElimina
 24. romeu eres un gran professor. a l'escola les pinediques sempre et recordarem. gracies per tot el que ens has ensenyat josep romeu!!!!!!!!

  ResponElimina

El teu missatge serà visible quan un administrador del bloc l'aprovi. Gràcies per la paciència.