divendres, 14 de setembre de 2018

Formació de mestres

Els primers dies de setembre són dies de preparació del curs per tot l'equip de mestres: confeccionar material, elaborar llistes, pensar i preparar activitats, reunions d'equip, compartir idees i projectes,... Però també són dies de reflexió sense la qual no és possible millorar la nostra tasca i formació.

Aquest setembre en concret, l'equip de mestres hem participat d'una sessió de formació en "Pràctiques restauratives" en relació a la resolució de conflictes de mà de la Mònica Albertí Cortés, experta en el tema i membre del Grup de Pràctiques Restauratives de l'ICE (Institut de Ciències de l'Educació de la Universitat de Barcelona), i convidats per l'Ajuntament de Taradell.


I també hem compartit les conclusions i propostes de millora de l'estudi basat en l'àmbit dels tallers d'escriptura de CM i CS de l'escola fet per la nostra companya Cinta González com a memòria de pràctiques del Màster en Innovació en Didàctiques específiques, especialitat llengües.


Ja ho tenim tot a punt per iniciar un nou curs escolar ple d'l.lusions i projectes. Som-hi, ens hi acompanyeu?Equip de mestres de l'escola


Dóna’t permís per viure la màgia del misteri, respira’l i confia en ell. Roser Farràs

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El teu missatge serà visible quan un administrador del bloc l'aprovi. Gràcies per la paciència.